<pre id="dbjh7"><ruby id="dbjh7"></ruby></pre>
<sub id="dbjh7"></sub>
<noframes id="dbjh7"><cite id="dbjh7"><rp id="dbjh7"></rp></cite>
<sub id="dbjh7"><cite id="dbjh7"><rp id="dbjh7"></rp></cite></sub>
<sub id="dbjh7"></sub>

    <listing id="dbjh7"></listing>
      <dfn id="dbjh7"><b id="dbjh7"><em id="dbjh7"></em></b></dfn>
      Better Place Forests alternative cemetery

      Fletcher Studio embeds cemetery alternative into Californian forest

      Landscape architect Fletcher Studio has created a memorial forest in California as an alternative to standard cemeteries with an entrance pavilion designed in collaboration with OpenScope Studio.

      The studios designed the 40-acre forested park to the north of San Francisco for the Better Place Forests organisation, which creates alternatives to cemeteries where families can sprinkle ashes on a dedicated tree.

      As such, they aimed to create an atmosphere appropriate for the emotional journeys that will take place within the woodland.

      Memorial forest for Better Place Forests
      The memorial forest was designed for the Better Place Forests organisation

      "We set out to design in a way that universally celebrates life, an individual's life and the life of the forest," explained Fletcher Studio founder David Fletcher.

      "All of the human-made elements, from the visitors centre and memorial to the signage, pathways and tree markers, frame an immersive experience and a connection with the landscape, with loved ones, and with the sublime inherent in this place," he told Dezeen.

      Corten pavilion at alternative cemetery
      Its entrance pavilion is made from Redwood and wrapped in Corten

      The major architectural intervention on the site is the memorial forest's entrance building, which is located a short walk from the car park.

      Constructed from Redwood and wrapped in Corten steel, the pavilion is designed to be the start of visitors' journey through the park.

      Timber pavilion in California forest
      The pavilion has a balcony overlooking the forest

      "Within this journey, the visitor's centre is a place of orientation, whether meeting with Better Place Forest staff or simply pausing in solitude," said Fletcher.

      "In all of the elements, the forest and nature are framed. The visitors centre is a frame of an ocean view, with a bridge that reaches out to the forest."

      Glass-walled meeting room
      The building has two meeting rooms

      The entrance building is split in two, with glass-walled meetings rooms located on either side of a covered deck area.

      This deck leads to a balcony that has views across the site and down to a memorial designed by Houston studio Matsys made from a series of curved benches to recall the rings inside a tree.

      Concrete memorial
      Matsys designed a memorial for the site

      "Rather than imposing a structure on the site, we wanted to enhance what was already there," said OpenScope Studio principal Mark Hogan.

      "The visitors centre places visitors in the forest. Upon approach, the forest beckons through the void in the building," he told Dezeen.

      "The path passes through this portal to a projected deck, an immersive perch well above the forest floor amongst the redwoods."

      Alternative cemetery
      The building welcomes visitors to the alternative cemetery

      Overall Fletcher hopes that the entrance building, memorial and concrete pavers will add to the atmosphere of the memorial forest.

      "To heighten the sense of the sublime or the sacred in the forest, the designed elements needed sit quietly in the background," he said.

      "At the same time, their craft and design needed to express a reverence appropriate for a memorial."

      Entrance building in forest
      It is surrounded by the forest

      Previous alternative cemetery designs on Dezeen include Bartlett School of Architecture student Sam Coulton's concept for a sustainable alternative to cremation that would slowly dye London blue.

      More traditional cemeteries include one with a pink pigmented concrete building designed by David Chipperfield in the Japanese town of Inagawa and a Jewish cemetery in the English county of Hertfordshire that was shortlisted for the Stirling Prize.

      Photography is by Hewitt Photography.


      Project credits:

      Client: Better Place Forests
      Design director: Fletcher Studio
      Masterplan, landscape architecture, lead designer: Fletcher Studio
      Architecture: Openscope with Flecther Studio
      Founders memorial designer: Matsys
      Forest management, botanist: North Coast Resource Management
      Accessibility consultant: Craig Williams
      Civil engineer, septic designer: Pope Engineering
      Structural engineer: Dolmen Consulting Engineers
      Visitor centre contractor: Empire Contracting
      Trail design and build: Trailscapes
      Landscape contractor: Quality Landscaping
      Additional site contractors: Bob Baker Trucking, Superior Pump and Drilling, MD Electric and Solar

      More images and plans

      Better Place Forests alternative cemetery
      Entrance building plan
      Better Place Forests alternative cemetery
      Entrance building section
      Better Place Forests alternative cemetery
      Entrance building site plan
      Better Place Forests alternative cemetery
      Better Place Forests alternative cemetery
      Better Place Forests alternative cemetery
      欧美在线看欧美视频免费_亚洲久久无码中文字幕_日本黄无码不卡高清在线观看_日韩 欧美~中文字幕