<pre id="dbjh7"><ruby id="dbjh7"></ruby></pre>
<sub id="dbjh7"></sub>
<noframes id="dbjh7"><cite id="dbjh7"><rp id="dbjh7"></rp></cite>
<sub id="dbjh7"><cite id="dbjh7"><rp id="dbjh7"></rp></cite></sub>
<sub id="dbjh7"></sub>

    <listing id="dbjh7"></listing>
      <dfn id="dbjh7"><b id="dbjh7"><em id="dbjh7"></em></b></dfn>
      An aerial view of the development

      Asbury Beach Club proposal for Jersey Shore features sandy concrete canopies

      Design offices including Esrawe Studio and Rojkind Arquitectos have unveiled a proposal for a resort in New Jersey featuring sand-coloured concrete sunshades.

      The design, which dates back to 2018, is for a site located on the Atlantic Ocean in Asbury Park, a seaside town on the Jersey Shore coastal strip of New Jersey, USA.

      The developer decided not to go ahead with the design and is now working with a different architect to develop the site, but Esrawe Studio and Rojkind Arquitectos have released renders of their unrealised vision for the project.

      Rojkind Arquitectos and Esrawe Studio collaborated with fellow Mexican studio Cadena Concept Design on the design, alongside American firms Slade Architecture and Anda Andrei Design, which is headed by Ian Schrager's former designer Anda Andrei.

      Sandy concrete canopies holding up Asbury Park
      The beach club will have sandy concrete canopies

      Their proposal is for a site that spans two lots – a public lot on the north side and a private one on the south.

      Due to the site being on a floodplain with a zoning height limit, the proposed building is low-rise.

      Asbury Park beach club's restaurant
      A restaurant will be part of the development

      Held up by umbrella-shaped concrete columns, the roof doubles as an elevated pool deck reached via various staircases.

      Changing rooms, exclusive cabanas and an outdoor sand gym are housed on the lower level of the parts of the building proposed for the private lot.

      An exclusive cabana at Asbury Park
      Reclaimed wood will clad the lower levels

      "This enclosed lower level is clad in reclaimed wood to match the original boardwalk," said Esrawe Studio, which was named interior design studio of the year at Dezeen Awards 2020.

      The concrete columns extend to the public north side of the club, where a cluster of them form a shade canopy.

      Seating and other public amenities including showers and restrooms are located under the canopy.

      Private changing rooms in the south lot of Asbury Park
      A private dressing room

      Sculpted from sandy-coloured concrete, the development's curved shapes are intended to echo formations such as sea caves.

      "When water, wind, sand and rocks interact, they alter the morphology of the earth to create niches, cavities and semi-open spaces interconnecting land and sea," said Esrawe Studio.

      Asbury Park beach club's privacy screen designed like beach grass
      The proposed privacy screen is intended to mirror beach grass

      The proposed building's west side features a privacy screen composed of precast concrete cylinders mounted on a thin steel frame designed to look like beach grass.

      This screen extends 8 feet (3 metres) above the pool deck on the side facing the street to ensure maximum privacy for guests.

      A road view of the development
      The beach club will face the road on one side

      The screen's precast cylinders and steel frame taper along the north and east sides of the building until the screen is only a thin metal railing on the beach, providing open views to the sea.

      Esrawe Studio was founded by industrial designer Hector Esrawe and is based in Mexico City.

      Cadena Concept Design is a Mexican design studio based in Santa Catarina. Anda Andrei Design was founded by Anda Andrei, while Slade Architecture is a New York-based architectural firm, founded by Hayes and James Slade.

      Other projects informed by their surroundings include a stone-clad house in a woodland close to Antwerp which is reflected in the large pond that it overlooks, and a lakeside house in Sweden clad with pine slats to match its forest setting.

      Update 11/03/2021: this story has been amended to make it clear that it is a proposal, which dates back to 2018, and will not be built.


      Project credits:

      Architecture, interior design and furniture: Esrawe Studio, Rojkind Arquitectos, Slade Architecture, Anda Andrei Design
      Branding: Cadena Concept Design
      Scale models: Elí Ambris, Alejandro Uribe, David Flores
      Renders: Yair Ugarte

      More images and plans

      An exclusive cabana
      A private dressing room
      Sun deck
      Sun deck
      Ground level
      Ground level
      Pool deck
      Pool deck
      East elevation
      East elevation
      West elevation
      West elevation
      South elevation
      South elevation
      North elevation
      North elevation
      North elevation 2
      North elevation 2
      欧美在线看欧美视频免费_亚洲久久无码中文字幕_日本黄无码不卡高清在线观看_日韩 欧美~中文字幕